Nieuws

[PICS] De New Kids Turbo: De verrekte première jonguh!

07-12-2010 15:40:48

[PICS] De New Kids Turbo: De verrekte première jonguh! © BrunoPress

De New Kids zijn terug, deze keer op het witte doek met The New Kids Turbo. Maandagavond ging de film in de Eurocinema in Den Bosch in première. Matsoe Matsoe, Sterretje, Reinout Oerlemans, Jody Bernal... ze waren er allemaal bij. En ook honderden fans stonden te wachten tot de mannen uit Maaskantje in hun groene Opel Mantra kwamen aanrijden.

Oerlemans, die de film produceerde, kwam samen met zijn vrouw Danielle. "De jongens hebben het fantastisch gedaan met grappen en andere idiote dingen. Ik heb er een goed gevoel over", zei hij vlak voordat hij de bioscoop in ging. Vrouwlief Danielle laat aan Shownieuws wel even weten dat ze deze grove grappen best leuk vindt, maar wel tot aan de voordeur en niet bij hun thuis.

In Turbo wordt Maaskantje getroffen door de economische crisis. Richard, Gerrie, Barrie, Robbie en Rikkert verliezen hun baan, en erger nog, hun uitkering. De vrienden hebben geen rooie cent meer. Geen blikken bier meer, geen broodje warm vlees, geen benzine voor de Opel Manta. Uiteindelijk bedenken ze een even simpele als doeltreffende oplossing: gewoon nergens meer voor betalen. Dat dat tot problemen leidt, is te verwachten, maar de New Kids zouden de New Kids niet zijn als ze er niet voor zouden zorgen dat het gruwelijk uit de hand loopt. En wat Jody Bernal er allemaal mee te maken heeft? Het loopt in ieder geval niet goed met hem af.

Voor de film zijn, naast Bernal, nog een aantal gastrollen verdeeld onder bn-ers. Zo spelen Theo Maassen en Hans Teeuwen een rol. En Ook 'Vliegende Panter' Rutger, acteur Frank Lammers en stand-up comedian Henry van Loon kregen hun eigen tekst.

De New Kids Turbo draait vanaf donderdag 9 december in de bioscoop.

Credit: BrunoPress/Tiffany PetersPoll

Katja Schuurman en Thijs Römer uit elkaar

poll

Advertentie