Nieuws

Nieuwe realityserie op RTL 5: Het Wilde Oosten

31-07-2013 20:10:02

Nieuwe realityserie op RTL 5: Het Wilde Oosten © BrunoPress

RTL 5 komt dit najaar met het splinternieuwe realityprogramma Het Wilde Oosten, waarin negen Achterhoekse jongeren op vakantie gaan bij de boer in de omgeving. Voor hen geen Lloret, Chersonissos of andere party bestemming, maar lekker los gaan in de eigen streek.

Het rustige platteland is dan ook niet langer veilig met deze totaal verschillende types. Ze denken dat alles kan en mag in het wilde oosten, dus dat belooft wat… Uiteraard worden al hun belevenissen gevolgd, waarbij het vrije zomerse gevoel vaak voor gekke stunts en onnadenkende acties zorgt. Gedurende de reeks wordt toegewerkt naar de Zwarte Cross, hét jaarlijks evenement in de Achterhoek waar één van hen aan mee doet.

Het Wilde Oosten geeft een uniek kijkje in de Achterhoekse subcultuur. De bewoners zijn trots op hun platteland en houden er een nuchtere, ongedwongen en open houding op na. Ze drinken graag een biertje, houden van een feestje, werken hard en weten alles over elkaar. Hun karaktereigenschappen, manier van leven, denkwijze én opvallende uitspraken komen uitgebreid naar voren in het programma.Poll

Katja Schuurman en Thijs Römer uit elkaar

poll

Advertentie