Nieuws

Vanaf vanavond: Lust, Liefde of Laten Lopen?

06-05-2013 19:17:47

Vanaf vanavond: Lust, Liefde of Laten Lopen? © BrunoPress

Naturel is not done voor de meiden die meedoen aan de eerste Nederlandse versie van Lust, Liefde of Laten Lopen, vanaf maandag 6 mei te zien bij RTL 5. Zij ‘verfraaien’ zichzelf dagelijks met self tanner, nepwimpers, kunstnagels en hair extensions om een betere versie van zichzelf te creëren. Maar worden ze er wel mooier van?

Presentatrice Patty Brard denkt dat deze meiden zich beter niet zo kunnen toetakelen en biedt hen, met hulp van computer IRIS (Ideaal Resultaat In Schoonheid), een hoognodige make-under.
 
Voor het zover is, krijgen enkele mannen op straat een foto van de deelneemster in vol ornaat te zien. Hij mag kiezen wat hij zo op het eerste gezicht voor haar voelt: lust, liefde of laat hij haar maar liever lopen? Het zal niemand verbazen dat de dramatische look van de meeste meiden maar weinig heren aanspreekt. Na dit oordeel is het duidelijk: hier moet nodig worden ingegrepen! Dit gebeurt niet voor Patty er achter is hoe het allemaal zo ver heeft kunnen komen. Want achter deze maskers gaan vaak bijzondere personen met bijbehorende verhalen schuil. Daarna is er geen uitstel meer mogelijk en staan de meiden oog in oog met de onverbiddelijke IRIS, die geen blad voor haar mond neemt en er voor zorgt dat haarmatten, opvallende french manicure nagels, rinkelende piercings en dikke lagen make-up zo snel mogelijk worden verwijderd. Na elke make-under krijgen willekeurige mannen nogmaals een foto van de deelneemsters te zien met daarbij dezelfde vraag: voel je lust, liefde of laat je haar lopen? Dan blijkt of het werk van IRIS resultaat heeft gehad. Na een paar weken checkt Patty bij de meiden of ze nog steeds hun nieuwe look hebben of dat alle opsmuk weer terug is.
 
In de eerste aflevering van Lust, Liefde of Laten Lopen is het de beurt aan RTL 5-realitybabe Michella. Patty kent haar al uit Echte Meisjes op de Prairie en haar handen jeuken om deze kettingrookster eens goed onder handen te nemen. Want hoe ziet Michella er uit als ze wordt ontdaan van haar bos krullen en zware make-up? Ook komt Luiza voorbij. Zij maakt zich al sinds haar tiende op en heeft diverse ingrepen ondergaan. IRIS pakt haar grondig aan. Alexandra tenslotte gaat als Lolita door het leven. Als zij op straat loopt in een van haar dure jurkjes uit Japan, zijn alle ogen op haar gericht. Toch wil ook zij weten hoe ze er naturel uit zou zien.
 
Lust, Liefde of Laten Lopen?: Uitzending: RTL 5, vanaf maandag 6 mei, wekelijks tussen 20.30 en 21.30 uurPoll

Katja Schuurman en Thijs Römer uit elkaar

poll

Advertentie