Nieuws

Ben Saunders toegevoegd aan line up van Holland zingt Hazes

19-04-2013 09:23:39

Ben Saunders toegevoegd aan line up van Holland zingt Hazes © BrunoPress

Aan de eerder bekend gemaakte Nederlandse artiesten die deelnemen aan de Holland zingt Hazes concerten is nu ook Ben Saunders toegevoegd. Op 15, 16, en 17 juni presenteren Joop van den Ende Theaterproducties en Melvin Produkties; Holland zingt Hazes.

Een keur aan bekende en verrassende Nederlandse artiesten waaronder Trijntje Oosterhuis, André van Duin, Willeke Alberti, Glennis Grace en Xander de Buisonjé zingen onder begeleiding van de grote live band van Eric van Tijn de meest succesvolle nummers van André Hazes in de Amsterdamse Ziggo Dome.
 
Ben Saunders, de tattoo-artist uit Hoorn, kwam, zag en overwon in The Voice Of Holland. Al vanaf de eerste minuut tijdens zijn blind audition overtuigde hij niet alleen alle juryleden van het programma, maar sloot het hele land hem in het hart. Tijdens workshops, battles en liveshows imponeerde de zanger met zijn stem. Na verschillende special guest optredens bij Marco Borsato en Kane, zal Ben Saunders nu zijn favoriete Hazes nummers ter gehore brengen tijdens de Holland zingt Hazes concerten in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Foto: BrunoPress/Edwin JanssenPoll

Katja Schuurman en Thijs Römer uit elkaar

poll

Advertentie