Nieuws

Paul Walker (35) verloofd met tiener

06-02-2009 17:18:57

Paul Walker (35) verloofd met tiener © BrunoPress

Paul Walker is zo gek op zijn vriendin dat hij haar ten huwelijk heeft gevraagd. Walker is 35, terwijl zijn vriendin Jasmine Pilchard-Gosnell met haar negentien lentes nog niet eens oud genoeg is om een margarita te bestellen.

Het meest huiveringwekkende van dit nieuws is dat Paul en Jasmine al drie jaar bij elkaar zijn. Toen de twee dus begonnen met daten was Walker letterlijk twee keer zo oud als zijn verloofde. Zij volgt op dit moment nog een studie aan de University of California Santa Barbara.

Een ander saillant detail: The Fast and The Furious-acteur heeft al een dochter, Meadow, uit een vorige relatie. Meadow is negen jaar oud, maar tien jaartjes jonger dan haar nieuwe mama dus.

Niet dat Paul zich ook maar enigszins druk maakt over het leeftijdverschil. Volgens een bron van Star Magazine weet Walker zeker dat Jasmine voor hem de ware is. Diezelfde bron meldt ook dat Walker snel nog meer kinderen wil. Dus als alles volgens planning verloopt kan Paul binnenkort de zorg voor drie minderjarigen op zich nemen.Poll

Katja Schuurman en Thijs Römer uit elkaar

poll

Advertentie