Nieuws

Marly van der Velden blij met ouder vriendje

25-07-2012 19:04:01

Marly van der Velden blij met ouder vriendje © BrunoPress

Marly van der Velden is dolgelukkig met haar oudere vriend. Het hebben van een relatie met iemand die echt volwassen is en zich daar ook naar gedraagt maakt dat ze zich weinig zorgen hoeft te maken over haar liefdesleven. Ze is nu ook al langere tijd gelukkig met de 32-jarige Mike Meijer.

“Ik was al jong gefocust op mijn carrière en als ik een doel heb, laat ik me niet afleiden. Het is dan fijn om thuis een veilige haven te hebben, want als ik me ook nog eens druk moet maken over mijn liefdesleven, word ik gek in mijn hoofd”, vertelt Marly aan Grazia.

Een oudere vent heeft natuurlijk zijn voordelen. Zo geeft hij haar een veilig gevoel. “Ik hoef niemand meer van mijn eigen leeftijd. Doe mij maar een echte man, iemand bij wie ik me veilig voel. Niet zo’n jongetje dat omvalt als ik een keer tegen hem aan stoot”, aldus de 24-jarige soapactrice.

Een fijne bijkomstigheid is dat Mike zijn ‘wilde haren’ al kwijt is. “Mijn vriend is nu 32 en ik vind het wel relaxed dat hij zijn wilde tijd al heeft gehad. Ik ben zelf ook volwassener dan de meeste meiden van 24.”

Foto: BrunoPress/Edwin JanssenPoll

Katja Schuurman en Thijs Römer uit elkaar

poll

Advertentie