Nieuws

Sophie Hilbrand op pad met Playmate Britt

08-11-2011 11:24:31

Sophie Hilbrand op pad met Playmate Britt © BrunoPress

Fucking Vet! In Je Zal Het Maar Zijn duikt Sophie Hilbrand in het drukke leven van realityster Britt Dekker. Ze volgt de blondine achter de schermen bij Ik Hou Van Holland, als ze op pad is met oude schoolvriendinnen en wanneer ze haar foto’s checkt op de redactie van Playboy. Voor Je Zal Het Maar Zijn ziet Sophie hoe Britt alles op alles zet om geen eendagsvlieg te zijn.

De aflevering ‘veelbelovend’  is dinsdag 8 november om 20.25 uur te zien bij BNN op 3.

Sophie: “Je hoort steeds vaker mensen zeggen dat Britt een door RTL bedacht typetje is, maar de tekst op de cover van de Playboy klopt: Dit is Britt. Iemand waar ik heel erg mee, en oké, soms ook óm kan lachen.”

Britt Dekker timmert aan de weg: ze werd bekend door het datingprogramma Take Me Out, waarvoor ze door een vriendin was opgegeven. Ze werd populairder dan ooit toen ze ook in Echte Meisjes In De Jungle verscheen met haar opvallende uitspraken en karakter. Afgelopen week verscheen de Playboy met een uitgebreide naaktreportage van Britt.

Naast Britt volgt Sophie in de aflevering ‘veelbelovend’ de 18-jarige Jacky Stevens en de 26-jarige Mirusia. Jacky heeft een duidelijk doel voor ogen: voor de PVV de Tweede Kamer in. En ze weet precies welke portefeuilles ze wil: immigratie, veiligheid en defensie. Mirusia is sopraansolist in het ensemble van André Rieu. Ze treedt sinds 2007 zo'n 150 keer per jaar over heel de wereld op met André Rieu en is de ster van zijn show.

Credit: BrunoPress/Edwin JanssenPoll

Katja Schuurman en Thijs Römer uit elkaar

poll

Advertentie